Propadlá tvarohová buchta
Potřebné ingredience
2 hrnky pol. mouky, 1 hrnek kryst. cukru, 1/2 hrnku vlažného mléka, 1/2 hrnku oleje, 2 žloutky, sníh ze 3 bílků, 2 lžíce kakaa, 1 prášek do pečiva.
Na tvaroh: 1/2 kg tvarohu (2 kostky), 1 žloutek, cukr, rum, možno zahustit kokosem a nebo vanilk. pudinkem dle potřeby.
1 hrnek = 1/4 litru
Postup přípravy
Peču při 170 C zhruba tak 40 min. Prostě až začne lehce červenat tvaroh, tak vyndám.
Vymazaný a vysypaný strouhankou plech
Tvaroh, cukr, žloutek, rum - smícháme a dle hustoty přidáme kokos nebo van. pudink
Mouka, cukr, kakao
Přidáme vejce, olej, mléko
Zamícháme
Kypřící prášek
a nakonec vyšlehaný sníh
hotovo a můžeme nalít na plech
začneme dělat mřížky
před upečením
po upečení - dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé